Consortium M55

Het M55-consortium staat onder leiding van internationaal advies- en ingenieursbureau Mott MacDonald.
 

Mott MacDonald is een wereldwijd opererend management, engineering en consultancy bureau, werkzaam in de publieke en private sector, met circa 14.000 medewerkers en een omzet van ruim 1,2 miljard Euro. Wij leveren een breed scala aan diensten op de terreinen transport & infrastructuur, water, milieu, energie, gebouwen, olie & gas, industrie, gezondheid en onderwijs, en zijn actief in meer dan 140 landen met vestigingen in ruim 40 landen. In Nederland leveren we vanuit ons kantoor in Arnhem creatieve oplossingen door een combinatie van lokale kennis en wereldwijd beschikbare expertise. Meer informatie: www.mottmac.nl.


De volgende bedrijven nemen deel aan het consortium:
 

MNO Vervat ontwerpt, bouwt, reconstrueert en onderhoudt infrastructuur. Of het nu gaat om wegen-,
utiliteits-, grondwerk-, beton-, water- of railbouw. MNO Vervat zoekt altijd naar een creatieve, duurzame en economische totaaloplossing. Daarbij nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus. Zie www.mnovervat.nl.
 

HTM Consultancy is een internationale dienstverlener op het gebied van openbaar vervoer in de ruimste zin van het woord en geeft adviezen met betrekking tot het opzetten en exploiteren van openbaar vervoer op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier. De consultants die worden ingezet zijn managers en specialisten in hun vakgebied met ruime ervaring in het stedelijk en regionaal openbaar vervoer. Zie www.htmconsultancy.nl.
 

P&PC begeleidt gebiedsontwikkeling. Door het combineren van onze brede inhoudelijke kennis met onze ervaring in ontwikkelprocessen, sturen en begeleiden wij een ontwikkeling van begin tot eind. Wij sturen proces én inhoud, zodat een visie ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Pragmatisch en resultaatgericht. Meer informatie: www.penpc.nl.
 

EconoVision doet economisch onderzoek. Concreet betekent dit: investerings- en financieringsanalyse, realiseren cost efficiency, economische effecten, complexe subsidieaanvragen. Wij werken voor bedrijven, zorginstellingen en overheden in binnen- en buitenland. EconoVision staat voor persoonlijke benadering, kwaliteit en flexibiliteit. Zie www.econovision.nl.
 

Balancia is een innovatief adviesbureau dat gelooft in de economische kracht van duurzaamheid. Wij zijn adviseurs in duurzame mobiliteit, in het bijzonder op het gebied van elektrische mobiliteit, openbaar vervoer, fietsen/lopen, verkeersveiligheid en mobiliteit in klimaatneutrale steden. We zijn beleidsadviseur voor overheden (op lokaal en regionaal niveau), bedrijven en multilaterale organisaties. We werken in Europa, Azië en Afrika. Zie www.balancia.com.
 

Baca Architects is een internationaal prijswinnend ontwerpbureau, gespecialiseerd in integraal ontwerp van hoge kwaliteit. Projecten variëren van woningen op maat voor particulieren tot masterplanning en commerciële projecten. Het bureau wordt internationaal erkend vanwege de innovatieve oplossingen voor architectuur en ruimtelijke ordening in overstromingsgevoelige gebieden. Zie www.baca.uk.com.
 

Zwarts & Jansma Architecten willen met hun architectuur een duurzame bijdrage leveren aan de leefkwaliteit op onze planeet. De ontwerpen zijn vindingrijk en duidelijk gestructureerd, hun dubbelzinnige verschijning heeft als doel de zintuigen te prikkelen. Zie voor meer informatie: www.zwarts.jansma.nl.